Нові європалети

Нові європалетиЯкщо Ваше підприємство займається виробництвом або постачанням товарів, то Вам обов'язково будуть потрібні і нові європалети, купити які можна всього у декількох компаній на всю країну. І причина цього в тому, що існуючі підприємства складають основу ринку, а серед них Ви знайдете і нашу фірму, послуги якої користуються величезним попитом.

Причина нашої значну популярність в тому, що ми пропонуємо величезний вибір европаллет (нові та б / у), виконаних з дерева, які є найбільш поширеним варіантом. І їх використання можливо практично з будь-якими товарами, будь це побутова техніка або свіжі овочі, що доставляються в спеціальних контейнерах. Тому новий европаллет - це незамінна річ, якщо Ви збираєтеся здійснювати будь-які поставки товарів за кордон.

Для того, щоб у нас замовити нові європалети, Вам достатньо буде тільки зателефонувати, а наші співробітники уточнять у Вас кількість, терміни та місце поставки, після чого відразу приступлять до роботи по їх виробництву. І завдяки такій оперативності, Ви можете отримати товар на протязі всього пари днів.

Головна відмінність нової європалети від старої полягає в тому, що використані варіанти мають  нижчу міцність і більшу ймовірність зламатися при використанні. Але не дивлячись на це, популярністю користуються обидва варіанти, так як деякі потребують виключно в низькій ціні товарів і мають обмежений бюджет.

Якщо Вам знадобилися європалети нові, але Ви не маєте можливості забрати їх самостійно, то у нас представлений цілий автопарк, який дозволить Вам отримати товари точно в строк і за досить низькими цінами.