Європіддон дерев'яний ціна

Часи, коли цінні вантажі прив'язували до дна кузова десятками шнурів пішли в небуття. Европоддон дерев'яний, ціна якого дозволяє запастися для складу будь-якого розміру, став невід'ємною річчю в роботі перевізників і Складчиков. Завдяки простоті і функціональності це не так вже тільки знайшло визнання по всьому світу - його виробництво строго регулюється міжнародною комісією.

EPAL відстежує круговорот сертифікованих дерев'яних європіддонів, формування цін, утилізацію і переробку виробів. Наше виробництво проводить регулярні перевірки палет, які орієнтовані на гарантовану безпеку при їх експлуатації. З огляду на багаторічного досвіду роботи з неякісними і дешевими за ціною дерев'яні європіддони міжнародним співтовариством було прийнято рішення регулювати їх виробництво. В результаті скоротилася кількість нещасних випадків при зберіганні і перевезенні вантажів. Крім цього, підвищилася продуктивність, так як дизайн палет дозволяє швидко переміщати навіть великогабаритні вантажі, а під час зберігання свіже повітря може циркулювати на дні палет, що продовжує термін зберігання швидкопсувних продуктів. Ви маєте можливість вийти на міжнародний ринок за допомогою наших якісних дерев'яних європіддонів. Ціни на них не перевищують середню по країні. Також Ви можете замовити б/у палети за зниженою вартістю.

Рекомендуємо більш детально вивчити сайт нашого виробництва, щоб дізнатися більше про процес виготовлення необхідного Вам елемента транспортування і зберігання. Замовляйте европоддон дерев'яний, ціна якого не вдарить по бюджету компанії, але користь підвищить Ваші шанси на міжнародному ринку.


Не відкладайте можливість проявити турботу про своїх співробітників і клієнтів - забезпечте їх безпечними умовами роботи і якісною продукцією. Щоб зробити перший крок, зв'яжіться за телефоном з нашим представником по номеру, який розміщений на сайті компанії. Уточнюйте ціни на дерев'яний европоддон і вибирайте тільки сертифіковану продукцію.