Європіддон розміри 1200 1200

Разом з тим, як технологічний прогрес сприяє вирішенню одних проблем, він викликає нові, більш актуальні. В області роботи складських приміщень і компаній з транспортування вантажів сьогодні можна знайти якісний европоддон, розміри 1200, 1200 якого є досить специфічними. Ще якихось сто років тому не існувало організацій, які регулювали б їх формати і якість. Однак, на сьогоднішній день нам доводиться не тільки задовольнятися благами цивілізації, а й брати на себе якісь зобов'язання.

Використання сертифікованих європіддонів, в тому числі розмірі 1200 на 1200, стало обов'язковим для всіх виробників і перевізників товарів. Ви не можете здійснити доставку тих же круп, якщо порушені правила транспортування. Це веде за собою незручності, які максимально знижує міжнародне співтовариство EPAL. Наша компанія виготовляє європіддони всіх розмірів, навіть 1200 на 1200, під контролем цієї організації. Це означає, що наша продукція має високу міцність, тривалий термін експлуатації, а також вона відповідає всім санітарним нормам. У нашому асортименті присутні як нові вироби, так і палети колишнього вживання, які можна придбати за зниженою вартістю. Крім цього, у Вас є вибір європіддонів за розмірами: 1200 х 1200, EPAL1, полегшені моделі та інші.

Наші співробітники настійно рекомендують ознайомитися зі списком нашої продукції і зв'язатися з нами за телефоном, щоб замовити найважливіший елемент діяльності виробництва, складу та транспортної компанії. Не відкладайте дзвінок і вибирайте европоддон. Розміри 1200, 1200 мм зручний в перевезенні і його можна закріпити в кузові автомобіля.


Звертайте увагу на наявність емблеми асоціації EPAL на поверхні виробу, щоб переконатися в його якості. Ми надамо всі необхідні документи на продукцію під час покупки європіддона з розміром 1200 на 1200 і в інших варіантах формату.