Піддон євро 1200 800 ціна

Піддон євро 1200 800 цінаСьогодні неможливо уявити якісну і безпечну роботу на виробництві, щоб там не використовувався сертифіковані піддон. Євро 1200 800, ціна якого строго регулюється міжнародною асоціацією, є одним з найбільш поширених форматів.

Прямокутна форма дозволяє рівномірно розмістити палети в приміщенні складу і розпорядився вага великогабаритного або сипучого вантажу по всій поверхні виробу. Також не менш важливу роль відіграє відносно невисока ціна і дизайн євро піддону 1200 на 800 мм. Він може витримати до 150-ти кілограм ваги без шкоди структурі дерева, з якого ми надаємо виріб. Вибір матеріалу також не випадковий. Деревина має природну гнучкість, пристосовність до умов клімату і пористість, яка забезпечує легкість конструкції. Натуральний матеріал євро піддону формату 1200 х 800 за ціною один з найдоступніших на міжнародному ринку.

Варто також враховувати, що за якістю продукції ретельно стежить міжнародна асоціація палет. Вона проводить регулярні перевірки на виробництві та сертифікує піддони. Таким чином Ви можете відрізнити якісне від дешевого вироби. Але ми завжди можемо запропонувати Вам альтернативу в якості доступних за ціною євро піддонів 1200 х 800 мм колишнього вживання. Вони мають трохи менший термін експлуатації, але відповідають міжнародним санітарним нормам.

Пропонуємо Вам ознайомитися з інформацією на офіційному сайті нашого виробництва. Тут Ви знайдете точний опис всіх доступних форматів палет, їх технічні характеристики, області застосувань і переваги. Вибирайте тільки сертифікований піддон. Євро 1200, 800, ціна якого не виходить за рамки допустимої міжнародною асоціацією, представлена ​​в нашому асортименті в декількох варіантах: EPAL1, европоддон і полегшений.


Телефонуйте нашим менеджерам за номером, який вказаний на сайті компанії, щоб дізнатися більше про ціни на євро піддони формату 1200 на 800 мм і інші поширені моделі. Проявіть відповідальність за своїх підлеглих і клієнтів - вибирайте якісну продукцію.