Піддони євро ГОСТ

Сьогодні не кожен виробник палет може похвалитися якістю своєї продукції. Виною тому невідповідність євро піддонів ГОСТу, що не тільки обмежує можливості компаній, які ними користуються, але також становить небезпеку для споживачів.

Від моменту завантаження сипучих продуктів до безпосередньої покупки може пройти дуже багато часу. У разі неправильного зберігання вантажу може відбутися процес гниття, який не просто позбавляє компанію прибутку, але і є загрозою для покупця. Дизайн євро піддону відповідає ГОСТу, а також міжнародним стандартам якості. З цієї причини їх використання в процесі зберігання і транспортування є в багатьох країнах обов'язковим.

В результаті експлуатації виключно сертифікованих палет вантажу забезпечена циркуляція повітря і надійне кріплення, яке попередить механічні пошкодження упаковки. Завдяки цьому також спрощується робота співробітників складських приміщень, заводів і транспортних компаній. Якщо Ви зацікавлені в підвищенні безпеки на виробництві, замовляйте піддони євро. ГОСТ і EPAL лояльні до експлуатації сертифікованих виробів даного формату, так як їх виробництво не допускає швидкої поломки матеріалу або зараження грибком, що є одним з найважливіших критеріїв.

На офіційному сайті нашої компанії можна більш детально ознайомитися з доступними моделями палет, куди входять і піддони євро. ГОСТ і технічні характеристики виробів вказані на сайті і регулярно оновлюються. Ми рекомендуємо також зв'язатися з нашими менеджерами по телефону, в разі, якщо у Вас виникли питання, що стосуються якості та переваг наших палет.


Вибирайте тільки сертифіковані по ГОСТу євро піддони, що не поламаються в найвідповідальніший момент. Міжнародна асоціація палет працює в ім'я безпеки на робочих місцях і представляє інтереси не тільки виробника, а також і споживача. Наша компанія регулярно піддає перевірці вироби з дерева, тому Ви можете придбати євро піддони будь-якого ГОСТу з усіма необхідними документами.