Піддони євро

Піддони євроВи тільки почали бізнес з виробництва, зберігання або транспортування? Навіть надання послуг вимагає спеціалізованого інвентарю, в список якого входять піддони євро. Дані підставки є дерев'яними конструкціями, які мають мінімалістичний дизайн і передбачені для транспортування вантажів. Дуже часто в якості товару виступає крупа і інша рослинна продукція. З цієї причини вимоги до євро піддонів у всьому світі дуже строгі.

Наша компанія працює в рамках діяльності міжнародної асоціації з контролю якості палет європейського формату EPAL. Це означає, що все що виготовляються нами піддони моделей євро піддаються незалежній перевірці. Це дуже вигідно для наших клієнтів, так як вони можуть бути впевнені в міцності і безпеки інвентарю. Варто відзначити, що строгі правила по виробництву палет небезпідставно з'явилися в торгівлі. Так як дерев'яні вироби можна зробити недорогими, багато виробників надавали клієнтам вироби з неякісною деревини. Вона ламалася під вагою вантажів і поширювала грибок. Це приносило тільки загрозу здоров'ю та життю як співробітників компаній з перевезень, так і споживачів. На сьогоднішній день Ви можете недорого придбати піддони з євро матеріалу. Ми рекомендуємо вибирати виключно сертифіковані вироби, які пройдуть перевірку на митниці. В іншому випадку, Ви можете не вийти на міжнародний ринок тільки через неякісні піддонів.

В асортименті нашого виробництва представлені різні моделі палет. Вони відрізняються не тільки розмірами, але також дизайном і максимальним навантаженням. Ви можете вибрати будь-які з представлених моделей і замовити піддони євро по телефону.

Замовляйте б / у вироби, якщо маєте потребу у великій кількості міцних палет. Наша компанія надає вибір лише серед якісних виробів за невисокими цінами. З нами Ви можете не турбуватися за безпеку співробітників. Замовляйте піддони моделей євро, щоб забезпечити зручне і безпечне транспортування вантажів.