Европіддон розміри

Якщо Ви не вирішили, чи варто вибирати для транспортування і зберігання європоддони різних розмірів, рекомендуємо ознайомитися з інформацією про асоціацію EPAL. На сьогоднішній день контроль торгівлі і транспортування товарів піддається ретельному контролю з боку міжнародних комісій. Так як дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил сертифікації необхідно дотримуватися для збереження якості продукції, багато компаній почали закуповувати сертифіковані європіддони. Розміри даних виробів виробники надають різні, але тільки перевірені вироби мають певну модель, яка підходить для зберігання і транспортування вантажів різного розміру і ваги.

Якщо Вас цікавить якісний європоддон, розміри виробів від EPAL представлені на офіційному сайті нашого підприємства. Виробництво перевіряє кожну партію своєї продукції і надає сертифікат якості. У Вас є можливість замовити як нові, так і б / у палети.

Европіддон розміриНаші численні клієнти вибирають виключно перевірені палети, які проходять перевірку на митниці і відповідають всім міжнародним нормам якості. Ми не просто виготовляємо в різних розмірах європіддонів з дерева високої якості, але також додатково обробляємо вироби, щоб попередити утворення грибка. У Вас є можливість замовити найоптимальніші розміри наших європіддонів, які ідеально підійдуть для фіксування упаковки з сипучими вантажами. Таким чином при зберіганні на складі або транспортуванні товар не падає і не пошкоджується. Це також спрощує роботу співробітників складських приміщень і транспортного сервісу.


Щоб здійснити оптовий замовлення на сертифікований європоддон, розміри якого залежать від обраної моделі, телефонуйте нам за номером, який вказаний на офіційному сайті компанії. Ми надамо всі необхідні документи, які підтверджують безпеку і стерильність піддонів для харчових сипучих вантажів і споживачів.