Палети, піддони


Хочете придбати для перевезення продукції або її зберігання на складі піддони, палети? У нас можна придбати екологічну і надійну тару в будь-яких кількостях, ми самі займаємося її виробництвом. Ціни у нас доступні і в асортименті представлені різні типи тари, Ви з важливих критеріїв можете підібрати оптимальну. Зв'яжіться з нами прямо зараз і замовлення Ваше буде оброблене оперативно, наші контактні телефони вказані вище на сайті.

Цікавлять якісні палети, піддони? Зверніться із замовленням в нашу компанію і для Вас необхідна тара буде надана оперативно.


Палети піддониЗ палетами і піддонами нашого виробництва буде зручно і просто працювати, у нас є і відповідна вимогам євростандартів тара. Для будь-яких цілей Ви можете підібрати у нас відповідну тару, наша відмінно підходить і для харчових продуктів. Вона підходить і для вантажних авто, і для контейнерів морського транспорту. Наші піддони і палети захищені від карантинних організмів, вони висушені і тим самим захищені від гниття. На тару видаються акти про проходження термообробки, ми продаємо надійний і довговічний товар. Вибирайте на користь універсального і практичного варіанту тари. За палетами і піддонами звернутися в нашу компанію Ви можете прямо зараз, надані вони будуть за короткий час. Ви до нас в майбутньому можете звертатися для ремонту і термообробки тари, ми пропонуємо на такі послуги вигідні умови. Доставку піддонів ми здійснюємо власним автотранспортом, про якість всіх типів тари ми отримуємо багато приємних відгуків від клієнтів. Інформація про кожен тип тари і її фотографії розміщені в спеціальному розділі нашого сайту.

Хочете отримати консультацію по запропонованим типам тари і оформити замовлення на необхідні її кількості? Наші контактні дані вказані на сайті, і ми завжди раді новим клієнтам, купуйте виготовлену за стандартами тару і в її експлуатації проблем не виникне.

Потрібні надійні палети, піддони? Замовте відповідну тару у виробника.