Який розмір палета


Який розмір палета буває, знають далеко не всі люди. Але якщо Ви звернетеся в нашу компанію, Вам нададуть всю інформацію про популярні види піддонів. Щоб бути точно впевненим, що той чи інший палет підійде саме для тієї продукції, яку Ви перевозите, варто уточнити, яку вагу і габарити Ви регулярно перевозите на таких ось піддонах.

Компанія «Палет-Експерт» дійсно є експертами свого роду діяльності. Ви отримаєте відповіді на всі Ваші питання, і, якщо ви не знаєте, який розмір палета Вам придбати, Вам неодмінно розкажуть про особливості і видах палетів.

Палети (піддони) бувають різного сорту і виду. Їх розрізняють вищого сорту, першосортні і другосортні, палети без клейма, світлі, темні, полегшені, посилені і т.д. Який розмір палета вибрати, якщо Вам необхідно перевозити продукти харчування і коробки з крупами, рибою, молоком? Для таких транспортувань Вам навряд чи підійде полегшений палет. Оберіть посилений палет, який витримує вагу більше двох тонн і створений для вирішення специфічних вантажних завдань.Який розмір палета

Палети використовують не тільки для перевезення вантажів, але також і для їх зберігання на складах. Якщо Ви ще не зважилися, який розмір палета вибрати одночасно для перевезення і для зберігання товарів на складі, ми можемо порадити Вам кілька цікавих варіантів.

Якщо Ваші товари тривалий час можуть стояти на складах з підвищеною вологістю, радимо Вам знову вибрати посилений палет. Він володіє більш потужними і стійкими якостями, ніж інші палети, хоча вони все добре складені. Який розмір палета буває в марках посиленого типу? Як правило, це піддони розміром 1000 см на 1200 см.

Компанія "Палет-Експерт" готова Вам запропонувати нестандартні варіанти і розміри палетів. Якщо Ви все ще вирішуєте, який розмір палета Вам придбати, то замовте його у нас за хорошими цінами.