Європалети дерев'яні

Європалети дерев'яніДерев'яні європалети з повною впевненістю можна назвати універсальною тарою, сьогодні вони використовуються в самих різних сферах людської діяльності. Вони оптимальні за всіма параметрами і обходяться недорого, відрізняються хорошою вантажопідйомністю. Використовуємо для їх виготовлення ми якісний і екологічний матеріал. Тара безпечна для харчової продукції та довговічно зберігає приємний зовнішній вигляд.

Європалети дерев'яні будуть відмінним рішенням для безпечного транспортування важливої ​​продукції.

Ви можете звернутися до нас за будь-якою кількістю дерев'яних європалет і надані вони будуть за короткий час. Наша тара практична і досить міцна, Ви ознайомитися з характеристиками її можете на сайті. Зручно використовувати палети і на складах, і при організації вантажоперевезень на великі відстані. За дерев'яними європалетами клієнти до нас часто звертаються при плануванні відправки вантажів в країни Європи. Наша тара по всім критеріям відповідає необхідним стандартам і тому на митниці з нею проблем не буде. Вона проходить фітосанітарний контроль, наші палети захищені від гниття і цвілі. До нас за європалетами дерев'яними можна звернутися в будь-який час, вони завжди в наявності є на нашому складі. У тарі немає карантинних організмів, з нею просто і комфортно працювати. Ми доставку палет здійснюємо на вигідних умовах самостійно.

Ви можете задати будь-які питання за асортиментом моделей тари, наші співробітники будуть раді вказати на оптимальну для Вашої області її використання. У консультуванні клієнтам у нас не відмовляють, зв'яжіться з нами прямо зараз за запропонованими контактними номерами.

Замовте європалети дерев'яні у нас, і вони відмінно будуть справлятися зі своїм завданням, про їхню покупку Ви не пошкодуєте.