Євро піддони купівля

Євро піддони купівляНе багатьом відомо, що товари, які призначені для експорту в європейські країни, проходять особливий контроль. Контролю піддаються також і тари, на яких везуть такий товар, вони повинні обов'язково відповідати європейським стандартам і вимогам. Таким чином, підприємства закуповують євро піддони, купівля яких здійснюється безпосередньо в Україні, або ж замовляються за кордоном.

Щоб не переплачувати за євро піддони, покупка яких можлива при наявності чималих коштів, компанія «Палет-Експерт» пропонує Вам піти іншим шляхом. Замовте у нас палети європейського зразка, з якими у Вас ніколи не буде проблем на митниці або з Вашими партнерами.

Якісні піддони завжди проходять термообробку і випробування на міцність. Якщо поддлон не якісний, це відразу можна виявити по збірці і за якістю дерева, яке використовувалося як матеріал. Євро піддони (купівля в Києві у нас) є особливою тарою, яка пройшла контроль Міжнародною паллетною Асоціацією і служить як еталон для всіх виготовлених палетів.

Якщо Ви бажаєте безпечно перевозити свій товар в Європу, Вам необхідно серйозно зайнятися купівлею євро піддонів. Такі піддони мають на собі клеймо з абревіатурою Асоціації та інші позначки, що означають перевірку якості і міцності. Такі палети безпечні як для перевезення важких вантажів на далекі відстані, так і для зберігання на складах підприємства.

«Палет-Експерт» є професійними експертами в області виробництва дерев'яної тари і паллетной продукції. Євро піддони (купівля їх у нас найбезпечніша) в Україні купити можна, якщо Ви наведете довідки про те, чи якісна продукція у цієї фірми. Ми є крупним виробником піддонів різних видів і розмірів. У нас Ви можете придбати також і б / у піддони.

Вам потрібні євро піддони, купівля їх щоб швидко здійснилася по Україні? Вам варто лише залишити заявку нам, і Ваше замовлення буде прийняте в роботу!